Задайте въпрос
Вие питате – ние отговаряме
03.12.2017 – Анонимен
Няма, яж спокойно, но както трябва да е всичко останало – с мярка!
Д. Консулов <= 24.02.2018
26.03.2012 18:27 – georgi chilov
За добро или за лошо не остават свободни работни места при нас.
Но Вие можете да изпратите по пощата необходимите документи или да отидете на място и да ги оставите направо във Фабриката, ако сте наблизо.
След това при необходимост ще Ви потърсим.
КРАСИ <= 28.03.2012 07:58
10.06.2012 10:21 => изабела
На всяка опаковка с майонеза „Краси“ е изписана датата, до която тя може да се консумира, както и условията на съхранение.
За всеки конкретен случай просто проверете написаното на етикета.
Иначе всички видове майонези в кофичка са с трайност 3 месеца от датата на производство, а в буркани – 6 месеца.
Съгласно българското законодателство и за улеснение на потребителя на етикета се изписва само датата, до която продукта е годен за консумация от хора.
Искам да отбележа, че срока на годност е определен с достатъчно голям запас и при спазване на условията за съхранение майонеза „Краси“ не губи качествата си доста време след изписаната на етикета дата, правили сме наши проби.
Това е така, защото суровините ни са качествени, особено слънчогледовото олио.
Д. Консулов <= 10.06.2012 11:23
05.09.2012 14:41 => Даниела Петрова
Рецептите Ви са пристигнали.
Администратор <= 18.09.2012 21:57
18.09.2012 18:00 => Руми Мортън
Разбира се!
Единственото условие е една от съставките в рецептата да е майонеза „Краси“.
За да бъде вкусно приготвеното!
Администратор <= 18.09.2012 22:01
17.10.2014 14:40 => Огнян
Благодарим за интереса!
Цената варира малко в зависимост от количествата.
Звъннете в работно време в отдел продажби на тел. 032/ 962 944 или GSM 088/ 7722222.
Ще получите необходимата информация за цената, за начина на доставка, както и за най-близкия до вас наш склад или търговец на едро.
Администратор <= 18.10.2014 09:59
23.09.2014 19:31 => hristina
За добро или за лошо никой не напуска.
А и хората ми работят добре и не се налага да уволнявам.
Но вие може да изпратите СВ-то си с две изречения към него на и-мейла, който е на интернет страницата ни и ако се появи възможност ще ви потърсим.
Д. Консу <= 23.09.2014 21:16
15.06.2014 16:39 => Юлиян
Не.
Администратор <= 15.06.2014 17:45
08.05.2012 14:26 => Габриела Златарова
В Майонеза „Краси“ няма глутен!
Това се отнася и за съставките, от които се произвежда!
Смея да Ви уверя, че този продукт, още от 1994 година, се произвежда от най-добрите и истински суровини, които могат да се намерят в България и Европа!
Това Ви го заявявам аз, Димитър Консулов, собственик и управител на компанията „Консул“ ООД, която произвежда най-добрата майонеза.
Консумирайте спокойно и с удоволствие!
Д. Консулов <= 08.05.2012 16:59
15.11.2012 20:28 => Христо
На кофичката отгоре е написано числото.
И когато човек го види се учудва, че всъщност калориите на майонезата не са никак много…
На всяка опаковка на етикета е изписана хранителната стойност, в това число и калориите.
Администратор <= 15.11.2012 23:40
30.11.2012 15:12 => Стефан
Напишете същия въпрос на и-мейла на Фабриката, ще го намерите в интернет страницата, и оставете координатите си, както и CV-то си.
Колегите ще Ви отговорят, ако има нужда от нови хора.
Администратор <= 02.12.2012 19:48
13.12.2012 13:59 => Силвия Николова
Г-жо Николова,
Много ме радва това, че и вие, както и огромно количество хора, сте оценили високото и непроменимо качество на „Майонеза Краси“ и я купувате за радост на стомасите си 🙂
Най-важното нещо за мен и за всички мои хора, които произвеждаме тази майонеза, е тя да е с най-високото възможно качество, защото за нас не е нормално храната да се оценява като повече или по-малко качествена.
За нас храната трябва да е винаги с най-високо качество.
Защото е храна.
А не ботуши.
Моята цел е това високо качество да си остане все така високо, защото най-нормалното нещо на света е човек да слага на трапезата си само истинска храна.
Вашето предложение за пластмасово капаче, с което да се затваря кофичката след отварянето, за да трае по-дълго, е неприложимо на този етап, защото то ще оскъпи майонезата и някои мои клиенти няма да могат да си позволят повече да се радват на добрия продукт.
Аз това не го искам.
Аз искам повече хора да могат да си позволяват покупката на качествения продукт, защото всеки има право да яде истинска храна, както писах по-горе.
Преди две-три години този въпрос с допълнителното капаче беше на дневен ред пред мен и моите специалисти.
Трябваше да измислим нещо, което да помогне на нашите клиенти да нямат проблем с пожълтяването отгоре след отваряне на кофичката.
След като поумувахме известно време решихме да започнем производство на по-малка кофичка от 100 грама.
Стигнахме до извода, че една такава опаковка ще се консумира за два пъти по-кратко време, а най-често веднага след отварянето й, което автоматично ще реши този въпрос.
Нямам представа дали сте виждала по магазинната мрежа такива опаковки и дали сте ги пробвала.
Ако не сте – опитайте.
Майонезата е абсолютно същата, просто кофичката е по-ниска и побира само половината количество.
Иначе пожълтяването отгоре на майонезата, когато стои с отворено капаче в хладилника, не е разваляне на продукта.
То не променя вкусовите качества, освен цвета.
Но разбира се това е до определено време, при всички случаи повече от седмица.
Това пожълтяване е окисление и то показва, че съставките вътре са истински – олиото е каквото трябва, много добре рафинирано и обезмирисено, и яйчният прах е от яйца, а не от разни заместители.
Това пожълтяване показва и нещо много важно – а именно, че в „Майонеза Краси“ не влагаме „като за световно“ антиоксиданти, които не биха позволили това оцветяване в жълто.
Пишете ми и за проблеми с голямата пластмасова опаковка.
Разбирам добре това, което искате, разбирам и напълно съм съгласен с това, че клиента има право да изисква опаковката да бъде възможно най-удобната.
Съгласете се с мен обаче, че добрата и модерна опаковка струва не малко пари.
По-горе Ви писах, че за мен най-важното е качеството на продукта и това той да е ценово достъпен за максимално количество клиенти.
Една скъпа опаковка на един качествен и поради тази причина също скъп хранителен продукт, какъвто е „Майонеза Краси“, е много добро нещо по принцип, но не и по време, когато по една или друга причина българският потребител си брои стотинките в джоба.
Казано кратко и делово – пазара няма да понесе цената на скъпата опаковка, колкото и да е качествен продукта в нея.
Аз също виждам какво се случва в Европа и какво е у нас.
Аз също искам да мога да произвеждам и продавам стоката си така, както това се прави в Европа.
За жалост ще трябва да почакам малко.
Поне дотогава, докато заплатата на българина му позволи да си купува качествена храна и в скъпи опаковки.
Димитър Консулов <= 17.12.2012 23:25
03.01.2013 15:09 => Veselka
Здравейте, Веселка!
Можете да изпратите снимката на: konsul.pr@gmail.com.
Пожелаваме ви успешна 2013 година!
Администратор <= 04.01.2013 09:52
25.03.2013 14:16 => Светослав
Светослава,
Задай този въпрос в офиса на и-мейл: office@krassi.bg.
Добре ще е да конкретизираш каква точно работа можеш да работиш, за да е по-точен и пълен отговорът.
Администратор <= 25.03.2013 17:04
27.03.2013 16:54 => Стойнов
Г-н Стойнов,
Грижим се за клиента, как да не се грижим.
Най-голямата ни грижа е клиента да не слага в устата си нещо, което ние не бихме искали да слагаме в нашата.
Най-голямата ни грижа е доброто качество на продукта.
Това всеки наш клиент го знае.
Втората ни по важност грижа е цената на майонезата ни да не е много висока, въпреки че заради първата грижа цената на суровините, с които я правим тази майонеза е висока, защото са с най-високото възможно качество.
Въпреки че не е прекалено висока, поради тази втора грижа, цената на майонеза „Краси“ е най-високата на българския пазар.
Това е цената, която плащаме ние и вие, нашите клиенти, за да знаем и ние, и вие, че тази майонеза е най-добрата.
Мога да направя всякакъв вид затваряния, както и всякакъв вид капаци или капачета, но те ще оскъпят твърде много този предпочитан на българската трапеза продукт и някои от купувачите му няма да могат да си позволят да го купуват.
В течение на многото години, откакто произвеждам тази майонеза, съм пробвал няколко различни видове фолио и начини на залепване.
Освен да се отварят лесно обаче те имат и едно друго важно значение – да затварят достатъчно плътно, така че продукта вътре да е херметично затворен, за да не пропуска въздух, което пък е необходимо, за да има трайност.
Избрал съм сегашния вариант като оптимален – не е много скъпо, затварянето е напълно херметично и здраво, отварянето не е много лесно, но пък едно „боцване“ с нож или вилица не е толкова трудно.
Д. Консулов <= 28.03.2013 00:17
16.04.2013 23:53 => Пейо
Пейо,
Много болна тема засягаш.
Първо – извинявай, че не съм ти отговорил толкова време, нещо е станало с техниката или със софтуера, и ако щеш вярвай сега преди малко виждам отговора ти.
Та за колбасите – не само ти ги търсиш, и дъщеря ми също ги иска, и много хора още.
Бяха скъпи, защото в тях имаше месо, подправки и нищо друго.
За отбелязване е, че месото беше свежо, незамразявано, добито от български животни пред очите на моите хора, за да съм сигурен, че няма да има измама.
Рецептата беше от една книжка за служебно ползване от преди 10 ноември 1989, в която бяха изписани всички рецепти на колбаси и служеше за ползване в месокомбинатите тогава, разбирай това беше широко обсъжданото в последните години и в настоящия момент БДС.
За жалост пазара в България не понесе цената и аз спрях производството, защото то стана губещо.
На всички е ясно, че качеството струва пари.
Както и че никой не може да работи на загуба дълго време.
Направих опит и установих, че истинският колбас скоро няма да го има при нас.
Тъжно, много тъжно…
Д. Консулов <= 07.08.2013 08:42
17.06.2013 20:48 => Мария
Трябва да се реже в самия край, тогава капачето става.
В процес сме на заместване на тази бутилка с нова, много по-удобна от старата, до месец-два трябва да е вече по магазините.
Майонезата вътре обаче няма как да я направим по-добра.
Защото тя е най-добрата!:)))
Администратор <= 18.06.2013 00:02
06.08.2013 17:11 => Живко
Живко,
Ти си много интересен човек!
Определено имаш нещо против правилата на работното си място, и вместо да ги приемеш или не, ти се опитваш да даваш акъл кое как да се прави!
Недей да забравяш, че ти си охранител, отишъл да охранява този обект срещу заплащане по свое желание и, ако нещо там не ти харесва, винаги можеш да напуснеш, никой няма да те спре.
За твое сведение аз съм началника на Ж.И., името ми е Димитър Консулов, и всичко, което се случва на обекта във Велико Търново, предварително се съгласува с мен.
Теб определено те е страх да си напишеш имената, но това също не е редно – когато обвиняваш някого нормално е да се легитимираш, за да знае обвиняваният, че срещу него стои човек, а не нещо друго.
Сега ще ти обясня няколко неща, свързани с твоето гневно писание, ще пиша бавно, за да можеш да ме разбереш правилно.
Освен бавно ще пиша и подробно, за да ме разберат и всички четящи тук.
За още по-голяма яснота ще номерирам проблемите, въпросите и моите разяснения по тях.
1. Живко, това тук не е мястото, от което един недоволен охранител иска да плаши работодателя си с разни инстанции. Ако имаш желание да се оплакваш от нещо просто го направи, не си губи времето с писане тук. Освен ако ти не си от любителите на хвърлянето на кал по когото и да било, само и само да се хвърля калта. Нещо много близко до вица за Нане и Вуте. В такъв случай продължавай, ще ти гледаме сеира всички четящи тук.
2. Негодуваш, че нямаш право да четеш вестници, да говориш през нощта по GSM на ниската тарифа с гаджето си или със съпругата и да ги информираш, че си все още жив. Та това не е фронт, бе човек. Не е необходимо през 5 минути да се чуваш с близките ти, за да са сигурни те, че си все още жив и здрав. Нека ти напомня освен това, че работното ти място не е „дежурна“, нито нещо подобно. Ти си охранител на нещо, което се помещава на площ от 3 декара, а не някакъв служител в някаква дежурна. „Дежурните стаи“ бяха едно време в комунизма, но то беше много отдавна.
3. Никой по света не плаща пари на охранител, който по време на работа върши несъвместими неща с основната си работа като: спане, четене на вестници, слушане на радио и говорене/бъбрене по телефон с близките. Всичко това можеш да го правиш неограничено в свободното си от работа време.
4. Никой не те е заключил или изолирал от света. Имаш служебен телефон, от който можеш да се обадиш на полицията или на началниците и колегите си, както и на когото могат да те потърсят близките ти, за да проверят дали си още жив и здрав.
5.Имаш работни дрехи с отличителните знаци на фирмата, в която работиш, за теб се плащат здравни и социални осигуровки от фирмата, ползваш годишни отпуски, болнични и т.н.
6. В момента, в който си усетил, че вече не можеш сладко да си дремеш всяка нощ нещо си се изнервил. Ами ти си охранител, работещ на смени, Живко! И на малките деца е ясно, че и през нощната, и през дневната смяна спането на работното място е несъвместимо с нормалните изисквания за работа на един пазач. Това обаче на теб определено не ти харесва. Може би защото доста дълго време си спал сладко всяка вечер, когато си бил на работа. Е да, ама времената се менят, вече няма да спиш на работа. Но пък можеш да си спиш у дома всяка вечер. Напускаш или си намираш друга подобна работа, където може и служебен телевизор да ти дадат, а след като изгледаш новините да си поспиш в обсега на камерите за видеонаблюдение. Никой не те спира.
Д. Консулов <= 07.08.2013 08:02
08.09.2013 12:02 => Георги
Няма промяна в рецептата, нито в произхода или качеството на суровините, както и не съм купувал по-евтини такива.
Ако сте сигурен, че сте купил „трапезна“ майонеза, а не „свежа“, която е с подобни цветове на покривното фолио, единственото нещо, което може да повлияе на качеството, е срока и температурния режим на съхранение.
Още утре наш човек ще отиде на място да провери при каква температура съхраняват майонезата в този магазин.
Ако можете изпратете ми снимка на кофичката и ми напишете цифрите и буквите, които са изписани на дъното.
Ползвайте офисния и-мейл – office@konsul.bg, за Димитър Консулов.
След като имаме инфо по случая ще Ви информираме и Вас.
Д. Консулов <= 08.09.2013 12:24
13.09.2013 22:44 => Елена
Майонезен сос „Тенерифе“ може да бъде закупен от следните магазини в град Пазарджик:
– Търговска верига „Валтинпаз“, филиал на ул. „Георги Бенковски“ № 47;
– Хранителен магазин „Аро“ на ул. „Александър Стамболийски“ № 53;
– Хранителен магазин „Мекон“ на ул. „Кочо Честименски“ № 60 А;
– Хранителен магазин „Краси“ на ул. „Люлин“ № 6
Администратор <= 16.09.2013 17:58
16.09.2013 19:24 => Благомир
Благомире, ние не произвеждаме малки пакетчета.
Но пък всяка една разфасовка на майонеза и майонезни сосове „Краси“ е подходяща за сандвичи и пица.
В пластмасовите бутилки е малко по-рядка и малко по-удобна за нанасяне върху сандвича и пицата.
С различните вкусове би се харесала на хора с различни предпочитания.
Което и да изберете бъдете убеден, че е качествен продукт, произведен само от висококачествени суровини.
Всъщност стомахът Ви ще го познае:))
Администратор <= 16.09.2013 19:53