Над 1 000 зрители станаха свидетели на квалификациите за Лига „Краси”. Елитното състезание в конния спорт е създадено по идея на бизнесмена Димитър Консулов и е едно от събитията, с които се отбелязва 25 годишният юбилей на лидера на пазара на майонеза у нас-„Краси”.

В квалификациите за лигата премериха сили ездачи от цялата страна в повече от 300 старта.

През двата дни на турнира в категория деца челните позиции бяха заети от децата на клуб „Пълдин”, клуб „Генерал Крум Лекарски”, „Хан Крум” и Варна-СККС. Като първата позиция бе категорично спечелена от представителката на „Пълдин” Моника Ангелчева.

При аматъорите с лидерска позиция са Олеся Джиоева и Катерина Иванова. В категориите 4 и 5 годишни коне челните  позиции се разпределяха между представителите на клубовете „Пълдин”, „Тенев и син”, „Кайлъка”, „Студенец”, „Генерал Владимир Стойчев” и „Алфа”.

За 5 годишни и по-възрастни коне  лидери се оформят „Тенев и син”, следвани от „Марек, Варна и Студенец.

В двата дни от квалификациите има разместване на призьорите, шансовете за финалите остават за всички участници, очакват се оспорвани и зрелищни битки на следващите квалификации  1- 2 юни и на големия финал в края на септември.


Днес станаха известни победителите в Конкурса KrassiPlay на Фабрика за майонеза „Краси”.

Благодарим на всички за многото и забавни видеа, които ни изпратихте и постнахте на нашата страница във Фейсбук! Докато ги гледахме искрено се забавлявахме, надяваме се и вие да сте се чувствали така, докато ги снимате!Ето и имената на щастливците, които тази година печелят наградите в конкурса KrassiPlay.

Победителите в отделните категории са:

  1. ГОЛЯМАТА НАГРАДА в КОНКУРСА KRASSI PLAY 2018 г. печели Любо Чавдаров.
  2. НАГРАДИТЕ НА ПУБЛИКАТА FANS PLAY- 10 броя УЕБ КАМЕРА за видеата с най-много коментари са за:

Vidan Ahmedova

Martin Lilov

Николай Божидаров

Валентин Иванов

Krasimirka Lilova

Milena Radeva

Десислава Валентинова

Juliet Juliet

Cvetanka Petrova

Rumiana Todorowa

  1. НАГРАДИ LUCKY PLAY – 20 броя ФИТНЕС ГРИВНА ще зарадват:

Cvetanka Petrova

Мина Минчева

Svetla Petkova Sotirova

Rumiana Todorowa

Кристиян Луканов

Стефан Недялков

Лили Фотева

Antoaneta Ilieva

Galq Mihailova

Geri Stoikova_Dimitrova

Irina Mincheva

Konstantin Conkov

Martin Lilov

Mike Stweart

Даниел Стефанов

Кремена Костадинова

Леа Томова

Марияна Веселинова

Миглена Петрова

Стела Чаговец

Благодарим от сърце на всички участници и честито на всички спечелили!

 

Обичате да се забавлявате, да снимате и да качвате вашите клипчета в социалните мрежи? Направете го и спечелете награди от Фабрика за майонеза „Краси”.

За да се включите трябва само да снимате забавно и креативно видео клипче с вашата любима майонеза и след това да го качите в нашата страница във Фейсбук.

Наградите са страхотни – таблет, фитнес гривни и уеб камери.

KrassiPlay се провежда от 29 октомври до 18 ноември във Фейсбук.

Повече информация за конкурса  можете да видите на: https://www.facebook.com/krassi.bg/.

Разкажете ни вашата история с „Краси”, как готвите, как се забавлявате, как създавате вашите вкусни моменти с майонеза „Краси”?

Във видеото задължително трябва да присъства опаковката на използвания продукт на Фабрика за майонеза „Краси”.

Всеки участник може да публикува неограничен брой видеа, в които показва как се забавлява или приготвя ястия с майонеза „Краси” и да участва за една от обявените награди. Колкото повече са участията на един потребител с различни видеа, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя видеорецепта.

Пуснете своя забавен видеоклип с майонеза „Краси” от 29 октомври до 18 ноември, във Фейсбук, забавлявайте се и печелете награди с KrassiPlay.

Изключителна битка се проведе и в трите категории за купа „Краси”, която продължи в лошо време и дъжд, но това не разколеба нито състезателите, нито публиката.
При децата голямата награда спечели Милко Кочев, 2-ро място спечели Ая Митева, а 3-тото място беше за Ася Петрова. Баражите определиха най-добрите в другите две категории.
При юношите победата заслужи Християн Петров, следван от Ясна Средкова и Петко Домусчиев. При 5-годишни и по-възрастни коне и аматьори, приза на „Краси” грабна Светлин Иванов, а веднага след него се наредиха Марио Делянски и Антон Дацински.
Последният уикенд на септември се превърна в истински празник за всички любители на конния спорт. Зрелищно шоу и техника показаха жокеи и коне, за радост на повече от хиляда зрители.

КЛАСИРАНЕ ЗА КУПА „КРАСИ”

ДЕЦА

I място – Милко Кочев

II място – Ая Митева

III място – Ася Петрова

ЮНОШИ 

I място –  Християн Петров

II място – Ясна Средкова

III място – Петко Домусчиев

5-ГОДИШНИ И ПО-ВЪЗРАСТНИ КОНЕ И АМАТЬОРИ

I място – Светлин Иванов

II място – Марио Делянски

III място – Антон Дацински

 

 

 

Конната база в с. Царацово ще е домакин на турнира по прескачане на препятствия за купа „Краси“ на 29-30 септември. В близо 200 старта на ден ще се реши битката за най-добрите ездачи. Призьорите ще си поделят награден фонд от 16 700 лева, който е невиждан за този аристократичен спорт.
Собственикът на Фабрика за майонеза „Краси”, Димитър Консулов, подчерта, че конете и ездата учат всички на истинска любов, трудолюбие чрез грижи, отдаденост, коректно отношение и най-вече на активност сред природата.
Стопанинът на конната база в с. Царацово, г-н Димитър Ангелчев, благодари на г-н Консулов за всички положени усилия състезанието да се превърне в конкурентно и чакано от мнозина.
Конният спорт е единственият, в който мъжете и жените се състезават заедно и се конкурират. Тандемът между човек и кон е най-важното нещо, което обаче се постига много трудно. Може жокеят да е страхотен, но ако конят не е – то резултати няма да има.
Лидерът на пазара у нас, „Краси” популярна като „Най-добрата майонеза” пожелава успех на всички участници в надпреварата и осигурява наградите за най-добрите в състезанието!