Майонеза „Краси“ с уникално шоу отбеляза 10 годишнината на традиционния кулинарен конкурс на марката

10-тото издание на традиционния кулинарен конкурс на майонеза „Краси“ събра на едно място всички победители през годините.
Техните рецепти, приготвени от последния Мастър шеф на България-Божана Кацарова се състезаваха в кулинарната битка на най-добрите.
Мастити кулинари имаха тежката задача да изберат една рецепта, чийто автор получава за награда почивка за двама до Балеарските острови и по-точно до остров Менорка, където в главният град Майон е създаден божественият сос, известен днес като майонеза. Най-мултифункционалният готвач в България – реалити звезда и тв и радио водещ – Лео Бианки, кулинарният експерт от световна величина – Георги Бойковски и Даниела Авджиева, мениджър на Фабрика за майонеза „Краси“, бяха строгото и справедливо жури в кулинарната надпревара, те отсъдиха голямата награда да отиде при Весела Стоицев за Парфе от тиквен мус и „Краси“.
Повече от 150 000 рецепти бяха получени за 10-те години на Конкурса, сред тях са рецепти за салати, супи, хляб и питки, основни ястия, торти, баници, сладки и соленки.
Багодарим на всички фенове, които упорито и лоялно през всичките тези години изпращаха вкусни рецепти и ни изненадваха с нестихващо въображение.
За тези 10 години верните фенове на „Краси“ бяха наградени с над 500 награди сред които електоуреди, таблети, фотоапарати, смарт уоч, екскурзии в Египет, почивки за двама в Италия, Турция, Египет, спа уикенди и кухненски комплекти.
Всички гости на кулинарната надпревара се забавляваха със специалното участие на Божана Кацарова, която освен, че сготви рецептите-финалисти, реферираше в игра, в която трябваше гости на събитието да разпознаят съставките на произволно ястие.
За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи Сара Сюзет Намба, филипинката впечатлила музикалните корифеи с участието си в „Гласът на България“.
Фабрика за майонеза „Краси“ вече повече от 20 години е лидер на пазара у нас.
Редица награди съпътстват успешното бизнес развитие на популярната марка.
Глобалната организация на Superbrands  удостои с отличието си „Краси“ като изключителна търговска марка, която се откроява и доминира над всички останали. Майонеза „Краси“  вече 3 години подред е  „Любима Марка“ на българския потребител.
Високото качеството на продукта е основна ценност за марката. То е постоянно и се проследява с грижа и внимание от всеки един служител.
Да предлага на пазара продукт с непроменимо и постоянно високо качество е най-голямата ценност за марката и всички, които работят за нея.

ACTIVE