ЗА 5-та ПОРЕДНА ГОДИНА МАЙОНЕЗА „КРАСИ” Е ЛЮБИМА МАРКА НА БЪЛГАРИТЕ

В единствената по рода си потребителска класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” тази година гласуваха над 40 000 души.Те посочиха своите предпочитани брандове в 3 етапа, като до финала достигнаха 3 те марки с най-добър резултат. Майонеза „КРАСИ” държи първенството за пета поредна година в категория „МАЙОНЕЗИ, ЛЮТЕНИЦИ И СОСОВЕ”.Поредното отличие за лидера на пазара на майонеза у нас идва в годината, в която любимата майонеза на българския потребител отбелязва своя четвъртвековен юбилей.За нас най-важната оценка е тази на потребителя, щастливи и горди сме от признанието, което получаваме за 5-та поредна година.Вотът на гласувалите убедително ни позиционира на лидерското място спрямо конкуренцията и ни кара да продължим да пазим традицията да предлагаме най-добрата майонеза на пазара вече повече от четвърт век каза собственикът на Фабрика за майонеза „Краси” Димитър Консулов.

Майонеза „Краси” е най-продавания  продукт в своя сегмент на пазара у нас, през годините е носител на отличия като Супербрандс, Златни медали от Пловдивски панаир, Компания на годината и много др.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя потребителското мнение за брандинга и емоционалната привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат, биха ни липсвали. „Любимите марки“ се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.