ЗА 5-та ПОРЕДНА ГОДИНА МАЙОНЕЗА „КРАСИ” Е ЛЮБИМА МАРКА НА БЪЛГАРИТЕ

В единствената по рода си потребителска класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” тази година гласуваха над 40 000 души.Те посочиха своите предпочитани брандове в 3 етапа, като до финала достигнаха 3 те марки с най-добър резултат. Майонеза „КРАСИ” държи първенството за пета поредна година в категория „МАЙОНЕЗИ, ЛЮТЕНИЦИ И СОСОВЕ”.Поредното отличие за лидера на пазара на майонеза у нас идва в годината, в която любимата майонеза на българския потребител отбелязва своя четвъртвековен юбилей.За нас най-важната оценка е тази на потребителя, щастливи и горди сме от признанието, което получаваме за 5-та поредна година.Вотът на гласувалите убедително ни позиционира на лидерското място спрямо конкуренцията и ни кара да продължим да пазим традицията да предлагаме най-добрата майонеза на пазара вече повече от четвърт век каза собственикът на Фабрика за майонеза „Краси” Димитър Консулов.

Майонеза „Краси” е най-продавания  продукт в своя сегмент на пазара у нас, през годините е носител на отличия като Супербрандс, Златни медали от Пловдивски панаир, Компания на годината и много др.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя потребителското мнение за брандинга и емоционалната привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат, биха ни липсвали. „Любимите марки“ се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.